Kom direct in contact: 058 - 230 0225 info@bijlandvastgoed.nl Nieuwe bewoner

Bed & Breakfast in het centrum van Leeuwarden

Dit prachtige moderne appartement bevindt zich op de eerste etage (bereikbaar via een trap) boven een luxe kapperszaak. Het zit aan de voorkant van een karakteristiek pand. Door de grote ramen is er veel licht. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Locatie

Dit appartement heeft een fantastische locatie en is gelegen in hartje centrum Leeuwarden. Leeuwarden heeft een gezellig centrum met een groot aanbod aan winkels, musea, café’s en restaurants. Dit vindt u allemaal op loopafstand van het appartement. Het treinstation is op 10 minuten loopafstand. Er is geen parkeergelegenheid bij het appartement. In de buurt zijn er wel parkeerplaatsen, maar dit is wel tegen betaling. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand van het appartement (allemaal ruim binnen 10 minuten).

Beschikbaarheid en boeken

Vragen over de beschikbaarheid, direct boeken of meer informatie? Stuur een mail naar info@bijlandvastgoed.nl. Wij doen ons best om u zo snel mogelijk van een reactie te voorzien.

Sfeerimpressie