Kom direct in contact: 058 - 230 0225 info@bijlandvastgoed.nl Nieuwe bewoner

Beheer

Vastgoedbeheer is een veelzijdig vak, waarbij de invulling afhankelijk is van de uitvoerende partij. Bij Bijland Vastgoed handelen wij vanuit de stelregel dat de kwaliteit van het vastgoedbeheer het visitekaartje van het te verhuren vastgoed moet zijn. De beheerder fungeert niet alleen als boegbeeld van het vastgoed, maar ook van de verhuurder. Persoonlijke service, korte lijnen en met name samenwerking zijn onze kernwoorden, zowel in relatie tot de verhuurder als de huurder van het vastgoed. Deze werkwijze vormt het fundament waarop ons totaalpakket is gebouwd en draagt er zorg voor dat de verhuurder wordt ontzorgd in de breedste zin van het woord.

Financieel, administratief & technisch

Bijland Vastgoed neemt u alle onderdelen die bij vastgoedbeheer komen kijken uit handen, zowel financieel en administratief als technisch. Denk hierbij onder andere aan het opstellen van huurovereenkomsten en bijkomende financiële afhandeling (het incasseren van o.a. waarborgsom en huurpenningen, het bewaken van betalingen en huurachterstanden), het coördineren en uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden, het verrichten van inspecties en het waarborgen van de continuïteit in bezetting van de te verhuren ruimtes.

Gestroomlijnde processen door automatisering en digitalisering

Bij Bijland Vastgoed streven we naar een grondige, efficiënte aanpak binnen het diverse takenpakket van het vastgoedbeheer. Door middel van automatisering en digitalisering van taken die zich daarvoor lenen, blijft er meer tijd en ruimte over voor persoonlijke service en samenwerking. Om het vastgoedbeheer in goede banen te leiden, maken we gebruik van vastgoedsoftware BLOXS. Dit is een flexibele softwareoplossing met efficiënte toepassingen volledig ingericht voor operationeel vastgoedbeheer. BLOXS vastgoedsoftware is in de eerste plaats opgezet vanuit het perspectief van de vastgoedmanager, maar ook de (ver)huurder heeft toegang tot het systeem. Hiermee kunnen zowel huurder als verhuurder eenvoudig de voor hen relevante informatie en gegevens inzien.

We zijn een jonge en compacte organisatie en hierdoor scherp en flexibel. Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en kan daardoor besluitvaardig handelen. We zijn constructief kritisch op onze eigen processen en verwelkomen nieuwe ideeën, werkwijzen en systemen.