Kom direct in contact: 058 - 230 0225 info@bijlandvastgoed.nl Nieuwe bewoner

Noordersingel 4

10 luxe appartementen in karakteristiek woon en kantoorgebouw uit 1906

Wonen in de historische binnenstad van Leeuwarden met uitzicht op de statige Prinsentuin. In een luxe nieuwbouw appartement op de Noordersingel in een markant pand met een heus torentje, bouwjaar 1906. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Een nieuwe, moderne woning met alle luxe gemakken van dien en met de stadse sfeer en het luisterrijke, groene stadspark met vaarwater naast de deur. Het gezellige centrum is op een steenworp afstand. Musea, theaters, bioscoop, restaurants, gezellige cafe’s, vele winkels en de markt zijn om de hoek. Evenals aansluiting op het openbaar vervoer. In een overvolle woningmarkt valt het niet mee dit soort buitenkansjes te vinden. Wees er dus snel bij en schrijf je alvast in. Dan houden wij je graag op de hoogte.

Bekijk hier de plattegronden van de 10 appartementen op de Noordersingel 4:

Kenmerken appartementen

Alle appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, 1 of 2 slaapkamers, een badkamer en een berging. Alle appartementen beschikken ook nog over een extra berging voor fietsen en opslag. Elk appartement beschikt over een buitenplaats, een balkon en/of dakterras en krijgt een eigen parkeerplaats. De woning is standaard voorzien van sanitair en een keuken. De vloeren en wanden kunnen naar eigen keuze zelf worden afgewerkt. Elk, volgens de huidige standaarden geïsoleerd appartement, heeft een eigen energie- en kabelvoorziening. 

Sfeerimpressies

Huurprijzen Noordersingel 4

De huurprijzen variëren per appartement en zijn vanaf € 1.100,- tot en met € 1.600,- per maand (excl. servicekosten). De servicekosten hebben betrekking op het onderhoud van het terrein, energie- en schoonmaakkosten van gemeenschappelijke ruimtes en klein onderhoud. De minimale huurperiode is 2 jaar en de borg is 2 maanden huur. 

Belangstelling? Maak het kenbaar! 

Wij verwachten een grote belangstelling voor dit fraaie project ‘Noordersingel 4’. Om je belangstelling kenbaar te maken vragen wij je om, geheel vrijblijvend, het aanmeldformulier in te vullen. Geef hierin je naam, telefoonnummer, mailadres en 2 voorkeur appartementen aan waar je belangstelling naar uitgaat. Schrijf in het bericht ook wat jouw motivatie is om hier graag te willen wonen. Na het invullen nemen we op korte termijn contact met u op.

Partners:

www.bijlandbouw.nl