Kom direct in contact: 058 - 230 0225 info@bijlandvastgoed.nl Nieuwe bewoner

Bijland Vastgoed

Bekijk ons woningaanbod

Appartement centrum Leeuwarden

8911 JC

Dit prachtige moderne appartement bevindt zich op de eerste etage (bereikbaar via een trap) boven een luxe kapperszaak. Het zit aan de voorkant van een karakteristiek pand. Door de grote ramen is er veel licht. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met douche en toilet.

Volledig ingericht
Je hoeft qua inrichting niks zelf te regelen. Het appartement is direct klaar om in te wonen en volledig ingericht, zowel qua meubilair als inboedel (denk aan wasmachine, droger, borden, bestek etc. etc.). All in prijs per maand: € 1.600,- (all in = inclusief gas, water, licht, internet, volledig ingericht)

Locatie
Dit appartement heeft een fantastische locatie en is gelegen in hartje centrum Leeuwarden. Leeuwarden heeft een gezellig centrum met een groot aanbod aan winkels, musea, café’s en restaurants. Dit vindt u allemaal op loopafstand van het appartement. Het treinstation is op 10 minuten loopafstand. Er is geen parkeergelegenheid bij het appartement. In de buurt zijn er wel parkeerplaatsen, maar dit is wel tegen betaling. Ook zijn er drie parkeergarages op loopafstand van het appartement (allemaal ruim binnen 10 minuten).

Woning kenmerken

Centrum van Leeuwarden
2
60M2
Ja
Ja
Ja
01/12/2019
0
-